Virker din gulvvarme ikke? Få straks et tilbud på at få det ordnet hurtigt og billigt!

Ring eller send os en besked herunder, så giver vi dig straks et uforpligtende tilbud på at ordne din gulvvarme.

Få et gratis tilbud

phone 70 40 08 65

Hvis din gulvvarme ikke virker, er du kommet til det rigtige sted. Vi kan nemlig hjælpe dig med at få din gulvvarme til at virke. Det gør vi enten ved at reparere din gulvvarme eller lægge ny gulvvarme.

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor din gulvvarme ikke virker. Læs mere her på siden, og bliv klogere på, hvilke årsager der kan være til, at din gulvvarme ikke virker i hele boligen/bygningen, i et enkelt rum eller i badeværelset.

Hvad enten din gulvvarme er baseret på el eller vand, kan der være en række ting, der gør, at din gulvvarme ikke virker i dit hjem, på kontoret eller i din lejlighed. Det kan f.eks. være på grund af forkert tryk i dit varmesystem, luft i vandrørene, beskadigede el gulvvarmelegemer eller måske en ødelagt termostat. Hvis din gulvvarme ikke virker, er der forskellige ting, du kan gøre. Hvis du ikke selv kan få din gulvvarme til at virke igen, står vi klar til at hjælpe dig.

Gulvvarme virker ikke – hvad gør man?

Hvis din gulvvarme ikke virker, er der nogle forskellige ting, du kan prøve. Hvis det ikke virker, kan du kontakte os. Vi står gerne klar med gode råd, og vores service er landsdækkende. Hvis din gulvvarme ikke kan repareres, er du velkommen til at kontakte os for at få et bud på, hvad det vil koste at lave ny gulvvarme til dig.

Vi kan hjælpe dig med at få gulvvarme i alle rum, et enkelt rum, under badeværelsesgulvet eller på din arbejdsplads. Vi står også gerne klar til at lave gulvvarme i din lejlighed – hvis du enten har fået tilladelse til at få lavet gulvvarme af din udlejer, eller hvis du bor i en ejerlejlighed.

Mangler du varme i gulvet, er der nogle forskellige mulige løsninger. Første skridt er at se, om du eller en håndværker kan lokalisere problemet. Alt efter omfanget er der nogle ting, der kan udelukkes, hvis din gulvvarme ikke virker i et enkelt rum. Hvis gulvvarmen ikke virker i alle rum, hvor det er lagt, er der nogle andre mulige årsager. Hvilke årsager der kan være til, at gulvvarmen ikke virker, kommer også an på, om din gulvvarme er baseret på el eller vand.

Fjernvarme gulvvarme virker ikke

Hvis din gulvvarme er baseret på vand, er den formentlig tilsluttet fjernvarmen.gulvvarme virker ikke

Mulige årsager til, at din fjernvarme gulvvarme ikke virker, kan være:

  • Pumpen starter ikke
  • Telestaten vil ikke åbne
  • Styreboksen har mistet forbindelsen til termostaten/termostaterne

De to førstnævnte er typisk forårsaget af, at gulvvarmen har været slukket hen over sommeren.

For at afhjælpe disse problemer, er der nogle ting, du kan prøve:

  • Hvis pumpen ikke starter, kan du prøve at bruge en skruetrækker til at motionere rotoren inde i pumpen. Hvis det ikke virker, kan du også prøve at skrue frontdækslet af og motionere rotoren manuelt.
  • Den anden ting, der kan være galt, er, at telestaten ikke vil åbne. Dette kan typisk ske, fordi der har været lukket for gulvvarmen over en længere periode, hvilket ikke er så godt i forhold til den almindelige drift af gulvvarmen. De forskellige dele i fjernvarme gulvvarmen har nemlig godt af at blive brugt, så disse dele ikke sætter sig fast. Hvis telestaten ikke vil åbne, kan du forsøge at hjælpe den i gang ved at slukke for strømmen til styreboksen. Tænd igen for strømmen og vent ti minutter. Hvis telestaten stadig ikke åbner og giver passage for fjernvarmevandet, skal den udskiftes.
  • Den tredje og sidste ting, der kan være en mulig årsag til, at gulvvarmen ikke virker, er, at termostaterne har mistet forbindelsen til styreboksen. Dette kan muligvis afhjælpes ved at skifte batterierne i styreboksen eller i den enkelte termostat.

Hvis du har prøvet ovenstående, og din gulvvarme stadig ikke virker, er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med et konkret bud på gulvvarme, som du kan forholde dig til. Vi hjælper gerne, uanset om det drejer sig om et enkelt rum eller hele din bolig/arbejdsplads.

El gulvvarme virker ikke

Hvis din gulvvarme derimod er baseret på el, er der nogle andre mulige problemer, som kræver andre løsninger.

Mulige årsager til, at din el gulvvarme ikke virker, kan være følgende:

  • Manglende gennemgang i strømkablet
  • Overgang i strømkablet
  • Termostaten/termostaterne sender ikke signal til styreboksen

I tilfælde af, at problemet er forårsaget af en de to førstnævnte ting, skal du formentlig have fat i en elektriker, for det eneste, du umiddelbart selv kan gøre, medmindre du er uddannet elektriker og/eller har det rette udstyr, er at prøve at tage strømmen fra HFI-/HPFI-relæet. Hvis du har prøvet at tage strømmen, går der noget tid, inden du vil kunne mærke en effekt, men hvis der er gået noget tid, og el gulvvarmen stadig ikke virker, er du formentlig nødt til at have fat i en professionel.

En sidste mulighed, du kan prøve, inden du ringer efter hjælp, er at prøve at skifte batterierne i dine termostater, da det kan være, at de ikke sender signal videre til styreboksen. Hvis gulvvarmesystemet ikke får besked om, hvad temperaturen er i et givent rum, vil det resultere i, at der enten ikke varmes op eller varmes for meget op. El gulvvarme kan dermed blive dyrt, da varmen kan gå til spilde, fordi der varmes op i et rum, hvor termostaten ikke virker, og temperaturen dermed ikke kan blive justeret.

En elektriker vil kunne måle sig frem til, hvor problemet er, og håndværkeren vil formentlig kunne reparere kablet, sådan at du igen får gulvvarme i hele din bolig.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis din el gulvvarme ikke kan repareres. Vi står også klar til at hjælpe dig, hvis du gerne vil have gulvvarme baseret på fjernvarme i stedet for el. Dette kan være ønskeligt, hvis du f.eks. gerne vil have gulvvarme i flere rum end blot badeværelset.

Hvad gør man, når ens gulvvarme i badeværelset ikke virker?

Der kan være forskellige grunde til, at din gulvvarme i badeværelset ikke virker, alt afhængig af, om din gulvvarme er baseret på vand eller el.

Hvis din fjernvarme gulvvarme i badeværelset ikke virker, kan du enten prøve at motionere rotoren inde i pumpen, skifte batterier i styreboksen og i termostaten på badeværelset, eller du kan prøve at tage strømmen til styreboksen.

Hvis din el gulvvarme i badeværelset ikke virker, kan du prøve at tage strømmen til HFI-/HPFI-relæet. Hvis dette ikke virker, er strømkablet eller strømmåtterne formentlig gået i stykker.

Da det jo er rarest at have gulvvarme, der virker, står vi klar til at hjælpe dig med at få gulvvarmen i badeværelset tilbage.

Om din defekte el gulvvarme er til at reparere eller ej, vil en elektriker kunne svare dig på.

Hvis din gulvvarme derimod er baseret på fjernvarmevand, er vi gulvvarmespecialisterne, der kan hjælpe dig. Kontakt os i dag og få en konkret pris på gulvvarme. Vi svarer hurtigt, og du kan forvente svar inden for 24 timer.

Alt efter hvad årsagen er til, at din gulvvarme i badeværelset ikke virker, kan vi afhjælpe problemet. Reparationer kan være nødvendige, men det kan også være nødvendigt at lave helt ny gulvvarme. Det kan f.eks. være tilfældet, hvis en tidligere ejer af din bolig eller lejlighed har fået lavet gulvvarme på en forkert måde.

Hvis el gulvvarme ikke virker i dit badeværelse, kan det også være fordi elkablerne er lagt direkte i isoleringen. Dette er ikke blot en forkert løsning, men også en potentielt dyr en af slagsen, da kablerne ikke vil kunne komme af med varmen, og der sker dermed en overophedning i et eller flere rum.

Lad os lokalisere problemet for dig. Vi kommer gerne med en god pris på, hvad det vil koste at reparere din vandbaserede gulvvarme. Vi giver også gerne et konkret bud på at lave gulvvarme i flere rum i din bolig eller på kontoret.

Hvad koster det at fikse gulvvarme, der ikke virker?

Hvis fjernvarme gulvvarme ikke virker, kan det være bekosteligt at få udbedret. Det behøver det dog ikke være. Vi kommer gerne med et godt, konkret bud på, hvad det vil koste enten at reparere din gulvvarme eller lægge helt ny gulvvarme for dig eller din virksomhed.

Din el gulvvarme i badeværelset kan være gået i stykker, og det er der forskellige løsninger på, som en professionel vil kunne hjælpe dig med.

Hvis din fjernvarme gulvvarme ikke virker, er der også forskellige årsager og tilhørende mulige løsninger, men hvis der ikke er et højt nok tryk i dit fjernvarmesystem, kan det være fordi der er kommet luft ind i systemet. Hvis dette er tilfældet, kan det være nødvendigt at lukke den uønskede luft ud igen. Hvis ikke du selv kan finde ud af det, kan en VVS-installatør hjælpe dig, så du igen får fuld effekt af din vandbårne gulvvarme.

Prisen vil variere alt efter omfanget af den gulvvarme, der ikke virker, hvad årsagen er, og om din gulvvarme er el- eller vandbaseret.

Uanset om det drejer sig om en mindre reparation af enten din el- eller fjernvarme gulvvarme, er det formentlig en overkommelig pris sammenlignet med, hvis du eller din virksomhed skal have lavet helt ny gulvvarme.

Den laveste pris vil formentlig være, hvis det blot er din gulvvarme i badeværelset, der ikke virker. En mindre reparation af enten vand- eller strømkabler vil være langt billigere, end hvis du f.eks. både skal have brækket betongulv op, have lagt nye fjernvarmerør og skal have lagt nyt gulv i alle berørte rum som følge heraf.

En elektriker vil formentlig nemt kunne reparere din el gulvvarme, så den igen kan give dejlig varme i din bolig. Det vil dog være værd at overveje, om el gulvvarmen skal skiftes ud med vandbåren gulvvarme, da el gulvvarme nemt kan blive dyrt i længden, specielt hvis man har el gulvvarme i flere rum og ikke blot f.eks. badeværelset.

Uanset hvor du har el gulvvarme henne, handler det om at bruge gulvvarmen med måde, da elregningen nemt kan blive høj. En elektriker vil også kunne lave helt ny el gulvvarme for dig og sikre, at det er lavet ordentligt og rigtigt, men igen er det nyttigt at tænke over den langsigtede pris. Hvad der måske er billigst på kort sigt, kan vise sig at være dyrt på lang sigt.

Hvis du moderniserer en ældre bolig og gerne vil energieffektivisere, er det oplagt at tænke over, om eksisterende el gulvvarme bør skiftes ud med fjernvarme gulvvarme og måske endda også udbredes til resten af rummene i huset, i lejligheden eller på kontoret. Gulvvarme er ikke blot en behagelig måde at opvarme boligen på, men også en effektiv måde.

I tilfælde af, at din bolig eller din arbejdsplads i forvejen har vandbåren gulvvarme, er det også værd at overveje, om der skal udvides med fjernvarme gulvvarme i flere rum, når håndværkeren nu i forvejen er der for at reparere din gulvvarme.

Hvis gulvvarmen ikke virker, er det ikke blot irriterende men kan også give gener i form af uønskede temperaturforskelle fra rum til rum. Hvis det blot drejer sig om, at en termostat f.eks. er gået i stykker, er det noget, der nemt kan udbedres.

Prisen vil kort sagt afhænge af mange faktorer. Uanset om du har mistanke om, hvad problemet er eller ej, hjælper vi dig gerne med at finde frem til problemet, og sammen finder vi årsagen til, hvorfor din gulvvarme ikke virker. Vi står også gerne til rådighed i forbindelse med større reparationer, ligesom vi også gerne lægger helt ny gulvvarme for dig eller din virksomhed, eller lægger gulvvarme i et eller flere rum ad gangen.

Brug gerne vores kontaktformular for at forklare os, hvad problemet er med din gulvvarme, og så kommer vi gerne med både en årsag og en konkret pris på at få det fikset. Uanset hvad grunden er til, hvorfor din fjernvarme gulvvarme ikke virker, så skal vi nok kunne hjælpe dig.

Du får svar hurtigt, da vi svarer inden for 24 timer. Send os også gerne billeder. Jo mere udførligt du kan beskrive problemet, jo bedre kan vi hjælpe dig eller din virksomhed.